Nu este niciun secret ca hidratarea este importanta. Ajuta la mentinerea echilibrului fluidelor corporale, ajuta la eliminarea kilogramelor in plus, tonifiaza pielea si multe altele. Cu toate acestea, hidratarea are multe beneficii pentru sanatatea orala. Iata cateva din avantajele pe care le poate avea apa pentru dintii oricarei persoane!

Beneficiul cel mai evident al consumului de apa este ca ajuta la spalarea oricaror particule de alimente ramase dupa masa. Prin cosnumul de apa dupa masa puteti scapa de bacterii inainte ca acestea sa se instaleze pe dinti. Apa poate, de asemenea, dilua acizii produsi de bacterii. In timp ce consumul de apa dupa masa nu reprezinta un substitut pentru ingrijirea preventiva adecvata, adica periajul, folosirea atei dentare si vizitele regulate la stomatolog, poate ajuta la mentinerea dintilor sanatosi si puternici.

A consuma apa imbunatatita cu fluor este o modalitate usoara de a lupta cu cariile. Cel mai probabil, apa de la robinet are fluor in componenta, insa exista si suplimente solubile de fluor care pot fi adaugate in apa de baut.

Desi pare ciudat, cresterea cantitatii de saliva este benefica in ceea ce priveste aparare dintilor impotriva cariilor dentare si a infectiilor. De asemenea, contine enzime care se descompun si ajuta la digerarea alimentelor. Saliva este 99% apa, deci atunci cand sunteti deshidratat, apare efectul de gura uscata, ceea ce face ca alimentele sa fie mai greu de mestecat si inghitit. Beti apa in mod regulat pentru a va asigura ca produceti suficienta saliva!

Dental Crown Health | stomatologie pentru copii

stomatologie pentru copii

In speranta ca stiind despre beneficiile apei si hidratarii veti fi incurajat sa o consumati in mod constant, programati si un control stomatologic de rutina pentru intreaga familie. Dental Crown Health este o stomatologie pentru copii, loc in care cadrele medicale fac tot posibilul ca cei mici sa se simta in siguranta si sa nu aiba parte de dureri. Pe site-ul Stomatologiecopiisector3.ro veti gasi informatii cu privire la serviciile oferite, program si oferte. Stiind atatea detalii nu va mai ramane decat sa programati un control la acest cabinet stomatologic pentru copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here