Una dintre metodele de varf care ofera rezultate bune in tratamentul celulitei este terapia cu unde de soc. Studiile arata ca poate reduce celulita, dar pentru a obtine acest efect este nevoie de o serie de proceduri la intervale recomandate de un dermatolog estetician.

Tehnologia laser ofera, de asemenea, efecte. De exemplu, terapia cu laser Cellulaze foloseste un laser subtire la nivel subcutanat. Procedura este minim invaziva, iar laserul afecteaza structura celulitei astfel incat aceasta devine mai putin vizibila.

„Bonusul” procedurii este ca stimuleaza strangerea pielii, deoarece este mai subtire acolo unde este celulita. Aceasta la randul sau aduce efectul sau cosmetic si ascunde vizual „coaja de portocala”.

Alte terapii cu laser sunt, de asemenea, eficiente. Cel mai adesea ele obtin un efect timp de 6 + luni, dupa care, din pacate, celulita este restaurata. In subcizie se introduce un ac subtire la nivelul dermului si se rup fibrele fibroase care formeaza celulita.

Rezultatele terapiei cu Cellfina TM dureaza 2 sau mai multi ani. Fibrele fibroase pot fi rupte si cu ajutorul unui vid. Procedura foloseste un dispozitiv cu lame mici pentru a taia venele fibroase. Aceasta ridica tesutul si umple gropitele pielii.

Ce altceva poate ajuta?

Pentru unele persoane, pierderea in greutate si mentinerea unei greutati sanatoase reduce celulita, dar pentru altele are efectul opus, mai ales daca pielea este lasata. Este utila si gimnastica – printr-un set de exercitii se poate inlocui grasimea cu muschi, ceea ce va contribui la aspectul pielii. Aceasta va arata mai fina si mai tonifiata.

Unele creme si lotiuni ajuta si in lupta cu „coaja de portocala” . Acestea contin cofeina, care deshidrateaza celulele si face celulita mai putin vizibila. Pentru a avea efect, acestea trebuie folosite zilnic.

Un anumit efect se obtine si din produsele care contin 0,3% retinol – reduc celulita si tonifica pielea. Este necesar sa se aplice timp de cel putin 6 luni pentru a se obtine efecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here