Condimentele si mirodeniile sunt nelipsite din orice bucatarie, dand savoare preparatelor, dar si din parfumuri orientale arabesti, ajutand purtatoarele sa atraga atentia celor din jur pentru nuantele senzuale pe care le emana. Mirodeniile au adevarate virtuti terapeutice pentru starea de sanatate a purtatoarelor, numeroase studii stiintifice confirmand efectele benefice ale acestora.

Parfumuri orientale arabesti cu arome de nucsoara, cuisoare si scortisoara – ce efecte au?

Oferta magazinelor online cu parfumuri cu nuante orientale includ numeroase produse cu efecte antioxidante si antifungice, care atrag o stare de bine pentru persoanele care le folosesc. Spre exemplu, cuisoarele sunt surse de antioxidanti importante, compusi care reduc stresul si nelinistea. De aceea, variantele de parfumuri arabesti de dama care contin note de cuisoare sunt recomandate reprezentantelor sexului frumos care au o stare generala mai anxioasa sau mai putin relaxata.

Nucsoara, pe de alta parte, reprezinta o excelenta sursa de antioxianti, fiind bogata si in substante ce pot avea proprietati antiinflamatoare, dar si de relaxare. Scortisoara, pe de alta parte, este un ingredient cu o aroma extrem de placuta si totodata cu proprietati antidepresive si benefice asupra pielii.

Parfumurile orientale cu aroma de anason, vanilie sau fenicul

Parfumurile din oferta Me.ro cu aroma de fenicul au un efect puternic asupra purtatoarelor. Aceasta planta are o aroma calmanta, care favorizeaza relaxarea, dar si un iz foarte dulce. Parfumurile cu aroma de anason au o nota extrem de interesanta, planta fiind un remediu pentru numeroase boli.

Parfumuri arabesti de dama | Parfumuri orientale arabesti | Me.ro

parfumuri orientale arabesti

Vanilia este cel mai des intalnit ingredient al parfumurilor orientale, gratie aromei nconfundabile. Aroma de vanilie calmeaza, atrage si este un excelent remediu anti-stress.

Parfumuri orientale cu aroma de cardamom sau ghimbir

Parfumurile orientale cu aroma de cardamom aduc numeroase benefici utilizatoarelor, avand o aroma puternica, dulce si totodata intepatoare, cu un iz usor de lamaie si de menta. Cardamomul este un excelent afrodisiac si stimulator al simturilor.

Ghimbirul, pe de alta parte, este o aroma folosita in parfumurile orientale care contine numeroase uleiuri volatile, revigorante si cu efecte vitalizante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here