Vara a trecut, iar toamna si-a facut aparitia rapid cu temperaturi scazute, astfel ca femeile au fost nevoite sa treaca la garderoba specifica anotimpului rece, din care nu pot lipsi botinele cu toc. Avantajul acestora este faptul ca sunt destul de versatile, astfel ca pot fi asortate atat unei tinute elegante, cat si uneia casual.

Femeile care sunt in cautarea unor modele de botine care sa fie la moda, dar totusi sa aiba accente clasice, astfel incat sa nu devina imposibil de purtat odata ce trendul respectiv a trecut, pot accesa LaFeteCochete.ro. Aici pot fi gasite botine, dar nu numai, intr-o multime de modele si culori, la preturi foarte avantajoase, iar calitatea la cele mai inalte standarde.

Ce modele de botine se poarta in aceasta toamna 2021?

Animal print a fost vedeta in anul 2021 in tot ce a tinut de moda, de la rochii diafane si bluze, pana la paltoane. Astfel ca acesta nu putea sa nu faca parte si din tendintele de toamna, mai ales cand vine vorba despre incaltaminte pentru dama.

Prin urmare, o pereche de botine cu animal print va completa orice tinuta de toamna. In schimb, pentru femeile mai conservatoare, botinele din piele nu se vor demoda niciodata, astfel ca fie ca au un model atemporal in dresing, fie ca isi vor cumpara o noua pereche, cu siguranta vor avea de castigat.

Botine cu toc | Incaltaminte pentru dama | LaFeteCochete.ro

botine cu toc

De asemenea, sunt la moda in aceasta toamna si botinele cu toc inalt, cat si cele cu platforma. Prin urmare, orice femeie, indiferent ce stil vestimentare prefera sau o caracterizeaza isi va gasi un model pe gustul sau.

Care sunt culorile toamnei, in materie de incaltaminte?

Un alt aspect care este de interes, in special pentru femeile care isi doresc sa fie mereu in pas cu moda, este cel referitor la culorile vedeta ale toamnei. Astfel ca acestea trebuie sa stie ca albul este, in continuare, printre culorile preferate de designeri, motiv pentru care se regaseste si in colectiile de toamna.

De asemenea, femeile curajoasa sau cele nonconformiste pot opta pentru o pereche de botine in culori vibrante, cum ar fi rosu intens sau albastru electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here