Cerneala si tonerul imprimantei sunt pretioase, deoarece imprimarea nu este gratuita, iar resursele au tendinta de a se epuiza atunci cand aveti cea mai mare nevoie de ele. Daca sunteti preocupat de risipirea materiei prime si cheltuieli enorme pentru achizitia acestora, merita sa cititi in continuare.

Economia in ceea ce priveste cerneala sau tonerul imprimantei poate fi facuta pe mai multe niveluri diferite, in functie de tipul de imprimanta si de materia prima folosita. Presupunand ca aveti deja si imprimanta si cerneala, nu mai raman prea multe variante decat sa interveniti pe alt nivel.

Documentele pot fi scrise cu mai multe fonturi, iar unele sunt mai mari sau mai mici, in functie de cum a fost redactat textul. Evident, fonturile mari necesita mai multa cerneala, iar cele mici mai putina. Inainte de a printa, alegeti un font mai redus ca dimensiuni, mai ales daca aveti de printat mai multe pagini.

De asemenea, nu printati nimic daca nu ati revizuit complet continutul. Se pot strecura greseli de scriere care, vazute prea tarziu, nu vor putea fi corectate. Asta inseamna ca dupa corectare, va fi necesara o noua printare, ceea ce presupune consum.

Imprimati doar ceea ce aveti nevoie. Nu imprimati o carte intreaga daca sunteti interesat doar de cateva paragrafe, nu imprimati grafica daca sunteti interesat doar de text si invers. Cu putina atentie la detalii si o pregatire prealabila, puteti printa doar ce va este necesar, in acest fel prelungind viata cartusului de cerneala sau de toner.

Daca doriti sa imprimati o pagina web sau continut dintr-un anumit blog, aveti la dispozitie site-uri pentru imprimare care pregatesc pagina pentru a consuma cat mai putina cerneala. Accesati site-ul respectiv, introduceti adresa URL a paginii pe care doriti sa o imprimati si imediat vi se va permite editarea continutului ce se doreste editat. Puteti elimina reclamele sau anunturile de care nu aveti nevoie. In acest fel, consumul va fi mult eficientizat.

Monitoare second hand | calculator-ieftin.ro

monitoare second hand

Indiferent de metoda pe care o alegeti pentru a face economie de cerneala, este important sa stiti ca imprimante de calitate puteti gasi accesand Calculator-ieftin.ro. Aici veti putea vizualiza o multime de imprimante second hand, dar si alte produse precum laptopuri, calculatoare, servere si monitoare second hand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here