Pierderea prematura a dintilor este in declin datorita imbunatatirilor tehnicilor de ingrijire orala la domiciliu si a vizitelor periodice la dentist. Din pacate, un adult pierde intre 1 si 3 dinti intr-o viata, uneori chiar si mai multi. Acum dintii lipsa pot fi inlocuiti eficient de un implant dentar, insa multi oameni nu-si dau seama de importanta inlocuirii rapide si amana acest moment. Prelungirea perioadei de lipsa a dintilor poate duce la multe probleme grave, asa ca ar fi indicat sa reconsiderati prioritatile!

In mod natural, dintii migreaza spre spatiile libere din gura. Daca pierdeti un dinte si nu-l inlocuiti in cateva luni, dintii adiacenti vor incepe sa se deplaseze in zona libera. Miscarea lenta va continua pana cand toti dintii se vor alinia incorect. Pe langa faptul ca procesul de inlocuire este mai complicat, este posibil sa aveti nevoie si de un aparat dentare pentru a repara pagubele produse de migrare.

Fara dinti, maxilarul incepe sa se retraga. Pe masura ce volumul osos scade, maxilarul si gingiile isi pierd capacitatea de a sustine dintii artificiali sau implanturile. In cele din urma va fi nevoie de o grefa osoasa inainte de implantare, de aplicarea podului sau protezelor.

Ca orice obiect strain introdus in corp, implanturile dentare prezinta riscul de esec. A astepta prea mult timp intre pierderea si inlocuirea unui dinte, poate creste sansa de respingere a implantului dentar. Prin urmare, atunci cand semnalati unui stomatolog lipsa unui dinte, acesta va actiona rapid si metodic pe un plan de tratament bine ales, tocmai pentru a preveni respingerea si alte complicatii.

Oamenii asociaza adesea dintii lipsa cu o insuficienta igiena orala. Cu toate acestea, realitatea este ca pierederea dintilor nu poate fi pe deplin prevenita doar cu ajutorul unei ingrijiri corecte. Controalele regulate la stomatolog, curatarea profesionala si alimentatia sanatoasa, pe langa rutina de ingrijire, pot ajuta in preventie, insa nu intotdeauna poate fi prevenit un accident.

Implant dentar la preturi avantajoase | cabinetstomatologicsector2.ro

implant dentar

Atunci cand aveti nelamuriri cu privire la inlocuirea dintilor sau chiar si in momentele in care cautati un dentist bun care sa intervina in alte probleme, merita sa faceti o programare la Elveto Dent, cabinet stomatologic in sector 2. Puteti face programari online, accesand Cabinetstomatologicsector2.ro sau telefonic la numerele afisate pe site!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here