Principalele diferente intre curatarea pirolitica si cea catalitica

Avansarea tehnologiei este unul dintre cele mai bune lucruri pentru omenire. Tehnologia este menita sa usureze viata oamenilor, sa le faca munca mai facila si mai distractiva, sa ii ajute sa economiseasca timp si energie atunci cand intreprind diferite activitati, inclusiv cele legate de gospodarie, de gatit si de curatenie.

Cuptoarele incorporabile reprezinta o optiune din ce in ce mai preferata de utilizatori, fiind prevazute chiar si cu sisteme si programe care ii ajuta pe acestia sa isi testeze abilitatile de bucatar si, totodata, sa pastreze bucataria curata si interiorul cuptorului impecabil.

Daca pana nu demult, curatarea cuptorului era o sarcina foarte dificila, care necesita multe produse de curatenie, multa munca si mult timp, acum aceste aparate electrocasnice incorporabile au inclus sisteme de autocuratare catalitic si pirolitic.

Ce presupune curatarea catalitica si pirolitica si care sunt diferentele?

Sistemul de autocuratare catalitica se foloseste de placi de email care sunt montate in interiorul cuptorului. Acest email permite grasimii si murdariei sa adere la suprafata, iar ulterior sa fie usor de curatat.

Prin activarea functiei catalitice, se indeparteaza si se scurge orice urma de murdarie, astfel incat suprafetele sa ramana curate in scurt timp si fara pic de efort.

Placile acopera fie doar partea din spate, la care se adauga peretii laterali, fie partea superioara. Partea inferioara nu poate fi confectionata din acest material si nici cadrul pe care sunt asezate celelalte placi sau gratarele, care trebuie curatate manual.

Cu toate acestea, sistemul de curatare catalitic al acestor cuptoare este foarte bun, deoarece usureaza procesul de curatare si permite o intretinere practica si economica.

In alta ordine de idei, autocuratarea pirolitica sau piroliza a fost introdusa de putin timp in cadrul electrocasnicelor incorporabile, fiind pe de o parte apreciata, pe de alta parte blamata. Cuptoarele cu functie de curatare pirolitica au interiorul acoperit cu placi emailate, in strat gros, care absorb grasimea si stropii de mancare.

Curatarea presupune incalzirea cuptorului la o temperatura de 500 de grade Celsius si transformarea, in acest fel, a oricarei impuritati in cenusa, care poate fi ulterior stearsa cu o carpa umeda curata.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Diverse
 • April 1, 2024
 • 3 minutes Read
Cum petrecem timpul cu patrupedul

Petrecerea timpului de calitate cu prietenul nostru patruped nu numai că întărește legătura dintre noi și animalul de companie, dar contribuie și la menținerea sănătății fizice și mentale a acestuia.…

Citește

 • Diverse
 • March 22, 2024
 • 3 minutes Read
Prima baita a lui bebe

Prima baie a bebelușului este un moment emoționant și o piatră de hotar în viața proaspătă a părinților. Deși poate părea intimidantă la început, pregătirea adecvată și informarea pot transforma…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea