Exista anumite situatii in care cel mai benefic pentru sofer este sa isi lase masina pe mana specialistilor de la o parcare privata de langa aeroport Otopeni. De acest lucru se ocupa firma Park4fly.ro, gazduind pentru indiferent ce perioada atat masini mici, cat si masini mari. Este bine de stiut ca daca sunt interesati de perioade care depasesc 30 de zile, clientii ii pot contacta pe angajatii firmei pentru o oferta personalizata.

De ce sa apelez la serviciile de parcare privata de langa aeroport Otopeni?

Pentru inceput, este un serviciu la care oamenii pot avea acces cu usurinta. Metoda de inchiriere a unui spatiu de parcare pentru masina este una foarte simpla, la care pot avea acces toti soferii.

Pentru oamenii de afaceri, mai ales, timpul este foarte pretios. Atunci cand pleaca intr-o calatorie, antreprenorii pot avea incredere in serviciile de inalta calitate oferite de reprezentantii de la parcarea Park4fly .

Masina se afla in siguranta pe toata perioada gazduirii in parcare. Mai mult decat atat, pentru linistea lor, soferii au acces la imaginile cu masina live, pentru a se asigura intotdeauna ca este in siguranta.

Parcare privata de langa aeroport Otopeni | Park4fly.ro

parcare privata de langa aeroport Otopeni

Transportul la aeroport este sigur, are loc la timp, fara costuri extra. Soferul nu va fi nevoit sa ia in considerare utilizarea unor mijloace de transport in comun si nici apelarea la o firma de taxi. Transportul la aeroport cu autobuzul poate fi obositoare atunci cand exista mult bagaj pentru calatorie. In cazul calatoriei cu taxiul, este vorba despre achitarea unor sume generoase, mai ales daca soferul in cauza locuieste foarte departe de aeroport. In acest fel, cea mai buna optiune este parcarea masinii personale in parcarea din apropierea aeroportului. Transportul catre si de la aeroport are loc individual pentru fiecare client si este gratuit.

Ce masina poate fi gazduita de acest tip de parcare?

Orice fel de masina – de la cele mici, la cele mari, pot fi parcate aici pentru orice perioada de timp. Parcarea dispune de locuri speciale pentru fiecare tip de masina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here