De ce apeleaza soferii la servicii de asistenta rutiera?

 • Auto
 • August 13, 2020

Situatiile in care conducatorii auto apeleaza la serviciile de asistenta rutiera nu sunt deloc putine. Zilnic, pe soselele Romaniei conducatorii auto sunt nevoiti sa cheme o echipa specializata in acordarea primului ajutor pentru masini din diferite cauze.

Chiar daca stiu sa isi schimbe o roata, sa rezolve unele probleme minore, sa verifice nivelul de ulei sau de combustibil, conducatorii auto se pot trezi in situatii neasteptate care ii obliga sa ramana blocati pana la sosirea unei echipe de specialitate.

Probleme cu bateria masinii – cele mai des solicitate servicii de asistenta rutiera

Problemele legate de bateria auto reprezinta principala cauza pentru care persoanele au nevoie de asistenta rutiera. Bateria auto are o durata de viata mult mai scurta decat vehiculul insusi, fiind recomandata inlocuirea bateriei la fiecare trei sau cinci ani. Situatiile in care bateria auto nu mai vrea sa porneasca, iar masina ramane blocata in mijlocul pustietatii sau in mijlocul unei intersectii foarte aglomerate sunt foarte des intalnite.

Blocarea, furtul sau pierderea cheilor masinii

Un alt motiv pentru care conducatorii auto apeleaza la serviciile de asistenta rutiera asigurate de compania de tractari auto Alo Tractari il reprezinta furtul, pierderea sau blocarea cheii in masina sau in afara acesteia. Majoritatea furnizorilor de servicii rutiere asigura deblocarea usilor masinii cu ajutorul unui lacatus auto pentru a pune din nou solicitantii in miscare.

Probleme cu anvelopele

Motivul pentru care problema cauzata de anvelope este atat de comuna in randul conducatorilor auto care solicita servicii de asistenta rutiera este dificila de prevenit. Problemele cu anvelopele auto se datoreaza faptului ca exista resturi pe drumuri care perforeaza sau deterioreaza anvelopele si astfel proprietarii sunt nevoiti sa apeleze la serviciile asigurate de reprezentantii AloTractari.ro.

Asistenta rutiera | tractari auto Alo Tractari | AloTractari.ro

asistenta rutiera

Defectiuni la alternator

O alta cauza pentru care proprietarii autoturismelor cer ajutorul specialistilor in asistenta rutiera este defectiunea alternatorului. Multe vehicule vin cu probleme legate de bateria auto si presupun inlocuirea simpla care va remedia imediat problema, dar defectarea alternatorului este o problema din ce in ce mai intalnita la baterie, impreuna cu farurile a caror luminozitate este diminuata.

Am ramas fara combustibil

Nu in ultimul rand, o alta cauza pentru care conducatorii auto apeleaza la serviciile de asistenta rutiera este pentru umplerea rezervorului cu combustibil. Din cauza neglijentei sau grabei, proprietarii uita sa verifice volumul de combustibil disponibil.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Auto
 • April 3, 2024
 • 3 minutes Read
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

În procesul de achiziție a unei mașini, fie că este vorba despre un vehicul nou sau second-hand, decizia de a apela la un dealer auto poate aduce numeroase avantaje. Dealerii…

Citește

 • Auto
 • September 23, 2023
 • 3 minutes Read
SEAT: inovație, stil și performanță în lumea automobilelor

SEAT este un producător spaniol de automobile care se remarcă prin inovație, design atrăgător și performanță dinamică. Cu o istorie impresionantă și o gamă variată de modele, SEAT a devenit…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea