Anul nou este foarte aproape, dar mai mult decat atat, este momentul cand incepem un nou capitol al vietii. Oamenii isi fac multe rezolutii pe care spera sa le indeplineasca, au multe sperante, multe idei si planuri pe care urmeaza sa le puna in aplicare. Este timpul din an in care majoritatea reflecteaza asupra deciziilor anterioare si anticipeaza noi oportunitati.

Dupa cum stie toata lumea, petrecerile de anul nou sunt sarbatorite in intreaga lume pentru a marca intrarea intr-un an nou. Familia, prietenii, colegii, vecinii, se reunesc pentru a sarbatori si a se bucura. De obicei, distractia de anul nou este afara pentru ca in fiecare oras se aprind focuri de artificii, se danseaza si se fac urari pretioase. Nu este un secret faptul ca oamenii prefera sa bea alcool la petrecerile de anul nou. Nu este nimic in neregula cu acest obicei, insa ar trebui luate in considerare anumite precautii pentru a se evita catastrofele.

Daca mergeti in vizita la rude sau prieteni din afara orasului si ati inchiriat o masina, asigurati-va ca o parcati intr-un loc sigur peste noapte. Oamenii sub influenta alcoolului, petardele si artificiile ar putea sa o avarieze daca este parcata intr-o zona prea expusa. Cel mai bine ar fi sa o lasati in curte sau intr-o parcare cu acces doar pentru clienti. Daca este si o parcare interioara atunci lucrurile chiar nu au cum scapa de sub control.

In cazul in care ati consumat sampanie sau alte bauturi alcoolice, mai bine folositi un taxi sau transportul public pentru a va deplasa. Niciodata sa nu urcati la volan fiind sub influenta alcoolului, iar motivatia ar trebui sa fie si mai puternica in cazul in care ati inchiriat o masina. In acest fel sunteti in siguranta atat dumneavoastra, cat si cei dragi, iar masina va ramane intreaga.

Doresti o masina inchiriata? WLC e solutia!

masina inchiriata

Daca aveti planuri de plecare, puteti avea parte de inchirieri auto ieftine daca apelati la serviciile de rent a car in aeroport Otopeni si Bucuresti puse la dispozitie de We Love Cars. Doar accesati Inchirieri-masini.ro pentru a vedea masinile disponibile, dar si pentru a rezerva una dintre acestea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here