Fierul de calcat este un produs indispensabil in orice locuinta. Fie ca este utilizat ocazional pentru a calca o camasa, o rochie sau un costum, fie ca e utilizat sau zilnic, pentru a calca pana si lenjeria de corp, fierul de calcat cu aburi este o achizitie foarte importanta!

Fierul de calcat cu aburi este destinat materialelor ale caror cute sunt greu de „imblanzit” si care cer o atentie suplimentara. Cel mai bun fier de calcat cu aburi care se va potrivi nevoilor personale este acela care va intruni criteriile specificate.

Ce trebuie sa iti atraga mai intai atentia la un fier de calcat cu aburi?

Fierul de calcat cu aburi atrage atentia cumparatorilor, in primul rand prin talpa care vine in contact direct cu hainele. Materialul talpii fierului de calcat trebuie sa fie de inalta calitate, sa nu deterioreze tesatura hainelor, iar de cand tehnologia care sta la baza conceperii acestor electrocasnice a avansat, iar pe piata se gasesc numai fiare de calcat cu talpa din materiale de ultima generatie, precum ceramica, inox, aluminiu, teflon, sistem ultragliss sau Stream Glide, alegerea este destul de facila.

Performanta functiei de abur este importanta atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui fier de calcat. Numarul si dimensiunile gaurilor de pe talpa aparatului sunt criterii foarte importante, pentru ca debitul de abur va fi mai puternic cu cat gaurile sunt mai mari. Puterea fierului de calcat cu aburi are rolul de a arata cat de repede se incalzeste acesta, iar cu cat numarul de wati este mai mare, cu atat aparatul se incalzeste mai repede.

Pe langa functiile de baza, fierul de calcat trebuie sa aiba si functii suplimentare, care se dovedesc utile in procesul de calcare si de intretinere a aparatului. Cumparatorii trebuie sa fie atenti la functia anti-calcar, anti-picurare, dar si la functia de oprire automata. Fierul de calcat cu aburi se va dovedi o achizitie de succes a gospodinelor care pun foarte mare accent pe felul in care arata hainele tuturor membrilor familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here