Putini sunt cei care pot spune ca sunt cu adevarat norocosi si ca ajung pe un continent atat de frumos, dar atat de indepartat, precum America. Visul de a ajunge la Miami se poate materializa, deoarece o vacanta petrecuta aici nu mai este nici atat de scumpa si nici atat de inaccesibila din punctul de vedere al transportului. Miami este un loc de vis, care poate fi vizitat in orice perioada a anului, gratie climatului favorabil din acest punct de vedere.

Obiective turistice in Miami

Odata ajunsi in Miami, turistii vor simti ca au ajuns intr-o alta lume, intr-o lume de vis, unde se pot plimba printre zgarie-nori, unde pot savura un delicios cocktail sau pot face shopping in voie. De asemenea, cei mai multi turisti care ajung aici vor dori sa faca plaja, sa mearga prin restaurante, sa asculte muzica live pe plaja, sa viziteze magazinele cu suveniruri si sa isi cumpere diferite obiecte vestimentare si nu numai, pe care nu le vor gasi nicaieri altundeva.

Parcul Bayfort din Miami este un loc unde turistii se pot relaxa sau pot practica gratuit diferite activitati in aer liber, precum dansuri sau yoga. Freedom Tower este un zgarie-nori foarte modern, o cladire care a devenit un fel de simbol al populatiei din Miami, de origine cubaneza. Turnul este foarte frumos luminat pe timpul noptii, pentru ca turistii sa faca fotografii reusite dupa apusul soarelui.

O alta destinatie turistica si activitate importanta pe care cei care se afla pentru prima data la Miami nu trebuie sa o rateze este plimbarea gratuita printre zgarie-norii cu Metromover. Metromover este tramvaiul care circula la inaltime pe distante mari, oferind turistilor privelisti de neuitat. Nu in ultimul rand, turistii trebuie sa viziteze Miami Design District, de unde pot cumpara articole vestimentare la cel mai bune preturi, dar si Little Havana, un cartier care impresioneaza prin cultura cubaneza, de la trabucurile traditionale, pana la locuintele in stil cubanez.

Miami este vestit si pentru plajele curate si viata de noapte, fiind o destinatie ideala atat pentru familii, cat si pentru cupluri sau pentru turistii carora le place sa calatoreasca singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here