Patutul pentru bebelusi este o piesa de mobilier foarte importanta, pe care parintii trebuie sa o aleaga cu multa grija, intrucat in primii doi ani de viata, micutii il vor utiliza in marea majoritate a timpului. Pentru o dezvoltare corespunzatoare, bebelusii trebuie sa beneficieze de confort si, in acelasi timp, sa fie in siguranta. Mai mult, ideal este ca patutul sa fie unul atractiv din punct de vedere al design-ului si al culorilor, pentru a se incadra perfect in camera atent pregatita pentru bebelusi.

Piesele de mobilier din lemn sunt cele mai bune, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera parintilor, dar si micutilor. Cei aflati in cautarea unor astfel de piese de mobilier trebuie sa tina cont de cateva aspecte foarte importante pentru a lua cea mai buna decizie.

Gama de optiuni disponibila pe piata in ceea ce priveste patuturile din lemn este extrem de variata, motiv pentru care va trebui sa faceti o cercetare prealabila pentru a alege modelul potrivit pentru micutii vostri.

Patuturile fixe, realizate din lemn sunt practice si utile pentru persoanele care au un domiciliu stabil si care stiu ca nu urmeaza sa se mute in primii ani de viata ai bebelusului. Piesa de mobilier poate fi instalata in camera parintilor, pentru a le oferi adultilor un acces cat mai bun la bebelus. Dincolo de modelele fixe, exista si patuturi pliabile, care sunt perfecte pentru spatii mai reduse, insa de regula sunt realizate din materiale mai putin rezistente decat lemnul.

Alegand un patut din lemn veti constata beneficii numeroase in scurt timp de la utilizare. Lemnul este extrem de rezistent si ofera bebelusilor siguranta de care acestia au nevoie, mai ales in primele luni de viata, cand micutii nu sunt constienti de faptul ca rostogolindu-se in somn, ar putea cadea. Modelele din fag, stejar sau frasin sunt perfecte pentru bebelusi, intrucat datorita consistentei lemnului sunt fixe, stabile, si ajuta la evitarea unor situatii neplacute.

Prezenta gratiilor, posibilitatea de utilizare a mai multor nivele, o saltea de calitate, fac diferenta dintre un patut bun si unul mai putin bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here