Storcatorul de fructe si legume – izvorul de sanatate din bucatarie

Sucurile naturale de fructe si legume reprezinta cea mai buna varianta pentru sanatate si pentru o silueta de vis. Sucurile de fructe si de legume de pe piata nu sunt atat de bune pentru sanatate, deoarece contin foarte multe chimicale. Din fericire, exista multe electrocasnice care permit utilizatorilor sa isi prepare singuri sucul, in bucatarie proprie.

Storcatoarele de fructe si legume sunt achizitii de care se vor bucura toti membrii familiei si care vor influenta in mod pozitiv sanatatea acestora. Indiferent ca obisnuiesc sa bea un pahar de suc proaspat stors la micul dejun sau la o gustare dintre mese, un storcator de fructe si legume se va dovedi alegerea perfecta. Indiferent de frecventa cu care este utilizat, de timpul disponibil al gospodinelor pentru a prepara sucul, de numarul de membrii ai familiei si de bugetul alocat, dar si de pretentiile personale ale cumparatorilor, exista un model de storcator de fructe si legume potrivit pentru fiecare.

Criterii de achizitionare a celui mai bun storcator de fructe si legume

Inainte de a achizitiona un storcator de fructe si legume, se va tine cont de tipul acestuia. Un model centrifugal este foarte des intalnit, deoarece poate stoarce chiar si cele mai tari legume si fructe intr-un timp foarte scurt. Modelul cu melc este cel mai performant, asa cum arata studiile efectuate asupra tehnologiei si a calitatii sucului obtinut. Astfel, bautura este bogata in vitamine, are pulpa, nu are gust modificat si este foarte sanatoasa. Pretul unui asemenea produs este ceva mai ridicat in comparatie cu modelele centrifugale.

Storcatoarele de fructe si legume manuale sunt mai dificil de folosit si nu se incadreaza intre alegerile cele mai populare ale utilizatorilor. Nu in ultimul rand, storcatoarele de citrice sunt eficiente in stoarcerea portocalelor, a grepfruturilor, a lamailor si a altor citrice pline de vitamine.

Se va tine cont de consumul de energie electrica, de nivelul de zgomot, de performante, adica de cat de bine stoarce fructele si legumele si de marimea recipientelor, precum si de functiile pe care le are. O alegere ideala pentru orice familie care pune pret pe sanatate, storcatoarele de fructe si legume reprezinta izvorul zilnic de sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here