De foarte multe ori, atunci cand intri in casa cuiva, ai tendinta de a urmari modul in care este amenajata, cauti sa vezi ce obiecte decorative exista sau, de ce sa nu recunosti, verifici existenta cartilor in biblioteca. Ce poate fi mai frumos decat o biblioteca imensa, plina cu carti de tot felul, din toate stilurile. Intr-o perioda in care tehnologia este tot mai avansata, a vedea ca cineva este interesat de carti, cumpara editii vechi dintr-un anticariat online, le citeste, poate fi o adevarata oaza de bucurie.

Daca si tu te afli intre acei oameni care isi petrec timpul Printre Carti, atunci trebuie sa stii ca, intr-un anumit fel, tehnologia a fost de folos si in cazul tau. Caci, pe site-uri online precum este https://www.printrecarti.ro iti ofera posibilitatea de a cumpara carti noi sau vechi, acest site fiind un fel de anticariat online unde sunt oferite spre vanzare atat carti vechi, cat si noi.

O carte a carui pret este undeva in jurul sumei de 5 lei sau 10 lei este chiar putin atunci cand e vorba despre o carte. Caci asta inseamna o cafea. Asadar, ai fi dispus sa renunti la o cafea pentru a petrece ore intregi cu o carte minunata in mana? In plus, aceste site-uri ofera oricui posibilitatea de a nu renunta la citit, indiferent de situatia materiala. Bineinteles, daca iti doresti sa citesti, insa nu iti permiti, ai mereu la indemana posibilitatea de a merge la biblioteca sau de a imprumuta de la prieteni, insa in acest caz, dezavantajul este ca acea sau acele carti nu vor ramane pe raftul din casa ta, caci trebuie inapoiate la final.

A scana rafturile unui anticariat te poate ajuta sa descoperi carti sau autori noi, de care nu stiai sau ai auzit si iti doreai sa le citesti operele. In acelasi mod, daca vei alege sa verifici printre cartile vechi existente pe site-urile online de acest gen, cu siguranta vei gasi ceva uimitor. Si mai mult, vei putea face asta pe telefon, in drum spre servici, intr-o pauza sau atunci cand vrei sa utilizezi tehnologia in folosul cartilor.

Anticariat online | Printre Carti

anticariat online

In ceea ce priveste noile sau vechile versiuni sau editii ale unei anumite carti, acestea nu sunt atat de deosebite unele de altele si, se poate spune chiar ca, unele editii mai vechi au traducerile mult mai meticuloase si mai ingrijite decat cele noi. Dar asta este doar o parere!

Indiferent daca sunt noi sau vechi, cartile sunt cel mai placut mod in care iti poti petrece timpul, la cafea, in tren, seara inainte de culcare. Asadar, cumpara carti vechi sau noi mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here