Din ce in ce mai multe femei cu parul rebel, lipsit de forma, cu parul cret sau foarte greu de aranjat si de intretinut renunta la placa de par in favoarea tehnicii de indreptare cu keratina. Aceasta tehnica este oferita numai in saloanele profesioniste, cum este salonul cu sediul online la JoyaSalon.ro si are numeroase avantaje pentru cliente. Parul este indreptat si tratat in cele mai sigure conditii, cu produse de inalta calitate, ca urmare a unei consultatii personalizate de catre un stilist profesionist.

De ce sa alegi tehnica de indreptare cu keratina pentru parul tau?

In renumitul coafor 1 Mai, specialistii ofera clientelor posibilitatea de a avea mereu un par drept, matasos si frumos cu doar cateva zeci de minute petrecute pe scaunul de coafor. In urma acestei tehnici, problema parului electrizat sau a parului cret si ondulat sau nedisciplinat dispare, iar parul nu va mai fi ars din cauza folosirii excesive a placii.

Keratina este o proteina care se gaseste in mod natural in firul de par si este cea care da luciu parului si il mentine intr-o forma dreapta. Expunerea la chimicale, la soare, la poluare sau la alti factori pot sa determine eliminarea keratinei din firul de par si il pot face tern, uscat si deteriorat. Tratamentul cu keratina pentru par presupune o serie de tratamente ce pot readuce aceasta componenta n firul de par si adaugarea de keratia artificiala pentru a-l face mai moale, mai stralucitor si cu un aspect sanatos.

Coafor 1 Mai | Indreptare cu keratina | JoyaSalon.ro

indreptare cu Keratina

Practic, tratamentul cu keratina presupune reconstructia firului de par prin adaugarea artificiala de proteina pierduta. Acesta este extrem de popular pentru femei, dar si pentru barbati. Parul este mult mai usor de manevrat, mai stralucitor, mai plin si mai putin electrizat. In plus, parul este drept, este usor de aranjat si este protejat de efectele soarelui si a altor factori externi.

Tratamentul cu keratina se potriveste cel mai bine persoanelor cu par ondulat sau care se electrizeaza usor, dar si persoanelor care au parul tare si foarte rezistent. Persoanele cu firul de par foarte fin nu trebuie sa recurga la acest tratament. Acesta se adapteaza firului de par si tipului de par, iar clientele trebuie sa se informeze corect pentru a sti daca trebuie sau nu sa se programeze pentru un astfel de tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here