Cum alegi cel mai bun monitor second hand pentru computer?

Nu de putine ori, se intampla ca monitorul calculatorului sa nu mai functioneze, sa aiba prea multi pixeli morti si sa devina o corvoada pentru utilizatori sa se joace sau sa isi duca la bun sfarsit sarcinile in mediul online. Atunci cand vizionarea unui film, de exemplu, nu este posibila la o rezolutie de inalta calitate, monitorul trebuie schimbat. Pentru cei care nu au suficienti bani pentru a investi intr-un produs nou, exista varianta achizitionarii unor monitoare second hand, deja folosite, insa impecabile din punct de vedere al performantei.

Criterii de selectie al monitorului second hand

Specialistii Calculator-Ieftin.ro sfatuiesc persoanele interesate de achizitionarea unui monitor second hand sa acorde o mare importanta diagonalei ecranului, care poate fi de 17, 19, 20, 22, 23 sau 24 de inch, dar si de 15, 17 sau 19 inchi in cazul monitoarelor second hand touchscreen.

De asemenea, rezolutia trebuie sa fie maxima, pentru ca utilizatorii sa aiba parte de experiente placute in timpul unui joc sau in timpul vizionarii unui film. Cea mai apreciata si populara rezolutie este de 1366 x 768 pixeli.

Mai mult decat atat, inainte de a face o asemenea investitie, cumparatorii ar trebui sa tina cont de contrast, de luminozitate si de unghiul de vizibilitate pentru a putea sa priveasca filmele si din lateral sau dintr-o parte mai indepartata a camerei. Este foarte important ca monitorul second hand sa redea culorile cu o acuratete impecabila, dar sa aiba si posibilitati de ajustare a pozitiei ecranului, precum si accesorii si functii extra.

Clientii trebuie sa tina cont si de preferintele pe care le au in materie de aspectul mat sau glossy al monitorului. Clientii pot alege modelul care le place, tinand cont ca in cazul modelelor glossy, atunci cand bate soarele sau lumina artificiala in ele, devin practic inutilizabile din cauza reflexiilor.

Monitoare second hand la cele mai bune preturi | Calculator-Ieftin.ro

monitoare second hand

Conectivitatea este un alt criteriu important. Monitoarele second hand trebuie sa aiba minim un port DVI si HDMI.

Brandul conteaza la fel de mult in realizarea acestei investitii, iar oferta Calculator-Ieftin.ro include produse IT ce apartin celor mai cunoscute branduri la nivel international.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here