Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca exista anticariate care cumpara carti, insa marea dilema a multor persoane este de ce tocmai pasionatii de lectura sunt cei care apeleaza la astfel de anticariate pentru a isi vinde cartile vechi. Specialistii de la CumparCarti.ro explica de unde interesul crescut al pasionatilor de lectura pentru anticariatele care sunt dispuse sa le achizitioneze vechile volume.

Apelarea la un anticariat care cumpara carti pentru a obtine fonduri pentru alte publicatii

Foarte multe cititori apeleaza la anticariate care cumpara carti cu scopul de a obtine banii necesari pentru a cumpara alte carti. Un pasionat de lectura nu va avea niciodata suficiente carti si va dori mereu sa citeasca ceva nou. Cu siguranta va pastra toate volumele de suflet, care i-au ocupat nopti intregi si zile, insa volumele pe care le considera deja citite pentru totdeauna pot deveni o sursa pentru carti noi.

Bugetul alocat cartilor poate fi diminuat de foarte multe ori de alte cheltuieli cotidiene, iar numarul de carti de citit de pe lista poate fi unul mare. Pentru a achizitiona toate aceste carti, pasionatii de lectura apeleaza la cartile pe care deja le au. Vanzand aceste carti cu ajutorul unui anunt de tipul cumpar carti la kg, chiar si cartile cu pagini lipsa pot fi valorificate si transformate in bani pentru alte carti.

Anticariate care cumpara carti | Cumpar carti la kg | CumparCarti.ro

cumpar carti la kg

Cartile de care nu mai este nevoie pot fi adevarate comori pentru alte persoane

In momentul in care o carte veche reintra in circuit, ea va ajunge rapid in mana altui pasionat de lectura. Este foarte simplu ca un cititor sa gaseasca volumele dorite pe rafturile anticariatelor, pe care le va cumpara la un pret mult mai mic decat cel din librarii.

Atunci cand cartile ajung la anticariat si la alt cititor isi indeplinesc practic scopul pentru care au fost create, si anume pentru a fi citite si nu pentru a sta pe post de obiect decorativ in raftul unei biblioteci. Pasionatii de lectura respecta cartile intr-un mod absolut unic, iar atunci cand nu mai au nevoie de anumite carti aleg sa le predea in cel mai bun loc pentru ele, si anume anticariatelor, pentru ca alte persoane interesate de carti sa ajunga in posesia lor, in mod cat mai facil.

Avand in vedere toate aceste aspecte, faptul ca pasionatii de lectura apeleaza destul de des la anticariate care cumpara carti, devine un lucru absolut normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here