Amenajarea livingului s-a schimbat dramatic in ultimii ani, de-a lungul timpului, dar cert este ca un lucru a ramas la fel: menirea aceste incaperi livingul a fost mereu spatiul de primire a oaspetilor si de adunare a familiei, de aceea proprietarii au investit in tot ceea ce inseamna decor si confort. Una din cele mai mari investitii in living o reprezinta mobilierul.

Pentru a alege cele mai bune piese de mobilier pentru un living este necesar se tina cont de lemnul folosit. Lemnul sau materialul din care este confectionata mobila de living este un etalon de calitate, de aceea proprietarii trebuie sa stie ce tip de lemnarie sa aleaga.

Lemn de mahon, tec sau brad

Unul din principalele tipuri de lemn folosite in fabricarea pieselor de mobilier din living este lemnul de mahon. Cu nuante maro roscate sau maro deschise, preferate de multi oameni si potrivite pentru mobila din living, masuta de cafea sau dulapioare, cu rol decorativ si practic, lemnul de mahon este un lemn de esenta tare, rezistent la diversi factor externi care l-ar putea deteriora fiind si desi este mai scump, are o calitate extrem de inalta.

Pe de alta parte, lemnul de tec are o densitate medie, este de esenta tare, rezistent din toate punctele de vedere, fiind poate cel mai des tip de lemn folosit pentru mobila din living. acesta este ideal pentru fabricarea mobilierului din ambarcatiunile de lux, avand o frumusete aparte, naturala, ceea ce il face foarte apreciat si cautat.

Nu nu ultimul rand, lemnul de brad este de o esenta moale, fiind apreciat pentru textura sa uniforma, mirosul specific si, desi nu este la fel de rezistent ca si alte obiecte de mobilier, acesta se regaseste in componenta pieselor pentru living datorita aspectului foarte placut si datorita modului de intretinere foarte facil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here