Orice persoana insarcinata cu organizarea si gazduirea unui bridal shower, se va intalni, in mod inevitabil, cu cateva intrebari legate de planificare, indiferent daca este prima sau a cincea oara cand se ocupa de o asemenea petrecere.

Pana la astfel de detalii este important a se cunoaste ce anume este o astfel de petrecere. Bridal shower este sarbatoarea viitoarei mirese si a prietenelor sale casatorite sau necasatorite. Se doreste a fi o petrecere in care mireasa sa fie in centrul atentiei, sa primeasca diverse daruri haioase, sa primeasca sfaturi sau provocari pentru viata de casnicie, dar si sa participe la tot felul de activitati in cadrul petrecerii.

Este evident faptul ca aceasta intalnire nu se va organiza in casa viitoarei mirese pentru ca este o petrecere surpriza. In general, gazda este o prietena apropiata sau chiar un local, restaurant sau bar, loc indragit de mireasa.

Exista tot felul de idei despre cum ar trebui sa se desfasoare aceasta petrecere a fetelor, insa fiecare organizator va alege ce se potriveste mai bine gusturilor si locatiei de care dispune. In principiu, va fi nevoie de o masa pe care vor fi expuse diverse gustari sarate sau dulci, de o zona in care sa fie asezate cadourile, de scaune sau canapele pentru ca fiecare invitata sa aiba un loc si de mult spatiu pentru activitati.

Multe viitoare mirese si-au exprimat dorinta ca prefera cadourile utile pentru viitoarea casa, insa scopul este distractia, asa ca majoritatea organizatoarelor aleg sa ofere cadouri care mai de care mai haioase, eventual care sa poata fi folosite pentru activitatile distractive propuse. Legat de activitati, acestea pot fi dintre cele mai diverse, cu conditia sa fie amuzante.

Dulciurile si gustarile pregatite ar trebui sa fie din cele mai diverse, astfel incat sa acopere o gama larga de gusturi si preferinte. Fiecare invitat poate aduce cate ceva facut in casa sau exista posibilitatea de a comanda.

Torturi personalizate la comanda

Torturi personalizate

Daca doriti sa comandati un tort personalizat sau alte deserturi, nu ezitati sa cereti ajutorul cofetariei online eTorturi.ro! Puteti avea parte de tort la comanda in Bucuresti, numai dupa o simpla accesare a site-ului etorturi.ro. Livrarea este gratuita, deci va puteti ocupa fara stres de celelalte detalii ale petrecerii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here