Cele mai cunoscute si mai cautate carti ale tuturor timpurilor sunt romanele de dragoste, cartile care expun povestea unei iubiri imposibile sau a unei iubiri interzise, volume care ulterior devin subiectul anunturilor de tipul “unde vand carti?” pentru ca proprietarii au nevoie de bani sau pentru ca pur si simplu subiectul este deja cunoscut si nu mai prezinta interes.

Unde vand carti cu subiect romantic cititorii pasionati?

Cittorii pasionati de domeniul romance cu siguranta au in biblioteca zeci sau de ce nu, sute de volume pe acest subiect, atat de interesant si de captivant. Insa cartile de dragoste nu pot fi tinute in biblioteca la nesfarsit, la un moment dat acestea trebuie inlocuite de volumele mai noi si colaborarea cu specialistii in achizitii de carti poate usura foarte mult “munca” cititorilor, aceea de a gasi cumparatori pentru cartile vechi si de a investi banii in volume noi.

Cu alte cuvinte, cititorii si pasionatii de carti romantice le pot vinde pe toate, chiar in propria lor locuinta, acolo unde se deplaseaza cei care fac achizitii pentru Anticariat-Carti.com care confera evaluarea gratuita, un pret bun, banii cash, pe loc, si deplasarea gratuita, precum si ridicarea cartilor.

Romanul de dragoste a strans, de-a lungul timpului, milioane de fani in intreaga lume, iar povestile sunt atat de captivante, incat sunt apreciate de cititori de toate varstele si categoriile sociale. De multe ori, romanele de dragoste au iscat scandaluri serioase, unele sunt interzise in anumite tari, in timp ce altele “zac” in bibliotecile cititorilor care nu se indura sa le vanda ani intregi.

Unde vand carti | Achizitii de carti | Romane de dragoste | Anticariat-Carti.com

romane de dragoste

Cititorul romantic, este, asadar:

  • o fire romantica;
  • pasionat de povesti intrigante de dragoste;
  • de regula la varsta adolescentei sau a maturitatii;
  • pasionat de tot ce inseamna dragoste pasionala, cu gelozii,mila, suferinta, iubire vinovata, cu remuscari, care nu se sfarseste nici dupa moarte.

Cele mai cunoscute romane de dragoste

Printre cele mai cunoscute romane de dragoste ale tuturor timpurilor se numara Anna Karenina, scrisa de Lev Tolstoi, Dragoste in vremea holerei, scris de Gabriel Garcia Marquez, dar si Mandrie si Prejudecata, scris de Jane Austen si desigur, Pe aripile vantului, scris de Margaret Mitchell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here